Zoneterapi kan hjælpe dit barns helbred

Har dit barn ondt i maven og intet synes at hjælpe? Eller er det måske forkølet eller har øreproblemer? Det er aldrig sjovt, når familiens mindste medlemmer bliver syge eller dårlige. Som både forælder og behandler ved jeg, hvor meget man ønsker, at det bare skal forsvinde hurtigst muligt. Hvad mange ikke ved er, hvor god effekt zoneterapi kan have, når dit barn oplever sygdom eller smerter. Blandt andet derfor har jeg specialiseret mig inden for børn og zoneterapi.

 

Hvornår er det en god idé med zoneterapeutisk behandling til børn?

I flere tilfælde kan det være en rigtig god idé med refleksterapi til børn. F.eks. hvis dit barn oplever:

 • Øreproblemer
 • Forkølelse – også kronisk forkølelse
 • Maveproblemer – f.eks. forstoppelse
 • Allergi
 • Blærebetændelse
 • Eksem
 • Astmatisk bronkitis
 • Migræne
 • Søvnproblemer
 • Skolekoncentrationsproblemer
 • ADHD
 • Sensitivitet
 • Autisme

  

Alle behandlinger er selvfølgelig rene naturbehandlinger med de bedste naturprodukter og olier. (helt uden parabener, parfume eller kemi af nogen art)

 

Få hjælp fra en specialiseret børne refleksterapeut!

Jeg er certificeret ansigts – hånd – og neuro fod refleksterapeut, med speciale i børne behandlinger. Efterfølgende har jeg specialiseret mig inden for børn med særlige behov og Temprana Kids Reflexology - zoneterapi til børn og spædbørn.

Hos mig er du derfor altid garanteret, at behandlingen foregår blidt og på dit barns præmisser. Uanset om dit barn oplever problemer med enten mave, ørerne eller noget helt tredje, har jeg god erfaring med at kunne hjælpe.

En behandling hos mig er også hjælp til selvhjælp, så du som forælder får råd om, hvad du selv kan gøre. Disse råd kan blandt andet være råd om ændringer i kost, vejrtrækningsøvelser, kosttilskud, samt hvilke zoner du med fordel kan trykke på. Gennem konsultation vil vi tilrettelægge et behandlingsforløb til dit barn.

 

Hvordan fungerer det med børn og zoneterapi?

Når børn skal behandles med zoneterapi, er behandlingen som udgangspunkt af kortere varighed end hos voksne. Antallet af behandlinger vil naturligvis altid afhænge af dit barns alder, specifikke symptomer samt varigheden og hyppigheden af symptomernes forekomst.

Det er min erfaring, at der som regel ikke skal have mere end 3-4 behandlinger til, før dit barn får det bedre af zoneterapien. Selve behandlingen er meget mildere end ved voksne.

Jeg sætter altid rigelig tid af til behandlingerne, idet børnene lige skal se mig an - især når de kommer til den første behandling. For at skabe en tryg situation for barnet, snakker vi sammen og så er der masser af legetøj og bøger.

 

Har du nogle spørgsmål om zoneterapi børn?

Hvis du måtte have nogle spørgsmål om børn og zoneterapi, og hvad jeg kan gøre for dit barn, er du altid velkommen til at kontakte mig på enten tlf. 42950071, eller sende en mail på kontakt@gaiatreat.dk.

 

Zoneterapeutisk behandling af børn. 

Formålet med behandlingen er at hjælpe ubalancer, smerter og uro. Give jeres barn en sund og stærk start på livet. Det er ofte effektivt at skabe forbedring og balance hos et barn, der får zoneterapibehandling, fordi deres system tager godt imod behandlingen, og fordi de ikke har haft ubalancen eller symptomerne i så lang tid, som voksne ofte har.

 

Hvorfor vælge zoneterapi til dit barn?

 • Børne zoneterapi er en naturlig og afslappende behandlingsform hvor jeg med mine hænder forsigtigt trykker og masserer på ansigt, hænder eller fødder.
 • Behandlingen styrker barnets krop på en blid og nænsom måde og øger dit barns sundhed og velvære. Du vil ofte se god effekt efter tre til fem behandlinger – ofte hurtigere.
 • Babyer nyder normalt at få zoneterapi.

 

Efter behandlingen

Vær opmærksom på, at efter behandling er det helt normalt, at barnet bliver træt og sørg for at barnet får rigeligt at drikke efter behandlingen.

Det er godt at give barnet ro til at sove, så behandlingen får lov til at lande i kroppen og dermed får optimale betingelser. Når jeres barn er færdig med behandlingsforløbet, vil jeg anbefale, at I kommer på besøg 1-2 gange om året for balance i kroppen.

Det kan være en god ide, at I som forældre, er opmærksomme på forandringer i adfærd eller motorik hos barnet. Lyt til barnets signaler og tilstand. 


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk